About

Lea

Lea

Lea Pelka, Core Energetische therapie

De essentie van Core Energetica is voor mij het ontdekken van je eigen waarheid, van wie je werkelijk bent. Dit werk is mijn passie. Met veel liefde en een open hart begeleid ik jou op weg naar je ware zelf. We duiken samen de diepte in om te exploreren wat je weerhoudt om het leven ten volste te kunnen genieten. Het is een weg naar meer levensvreugde, innerlijke kracht, bewustzijn en diepe verbinding met jezelf, anderen en de wereld.

Met veel passie en plezier werk ik sinds 2014 in mijn eigen praktijk en begeleid ik mensen op weg naar hun eigen waarheid. In de sessies maak ik gebruik van mijn spirituele verbinding en mijn innerlijke leiding. 

Mijn heldere waarneming en spirituele verbinding heb ik ontwikkelt door mijn ervaringen in onder andere reiki, energiewerk en healing. Door mijn achtergrond als dramatherapeute heb ik de kracht van creativiteit en van het lichaam mogen onderzoeken.  In Core Energetica heb ik helemaal mijn bestemming gevonden en de diepgang waar ik naar verlangde.

In het therapieproces gaat het om jou en je unieke levensvragen.
Graag wil ik je begeleiden om te exploreren wie je werkelijk bent.
Je bent welkom met elk thema dat je beweegt.

Praktische informatie

Aan elke therapeutische samenwerking gaat een intakesessie vooraf. Deze sessie is bedoeld om je vragen helder te krijgen en om te kijken of er de juiste klik is. Als we ervoor kiezen om samen aan de slag te gaan plannen we vervolgsessies.

Een sessie duurt 60 minuten.
Tarief op aanvraag*

*Sessies worden vaak geheel of gedeeltelijke vergoed door een aanvullende zorgverzekering. Kijk hier voor meer informatie.

*Wanneer een afspraak niet door kan gaan dient deze uiterlijk 48 uur van tevoren afgezegd te worden. Afspraken die niet op tijd afgezegd worden zullen volledig in rekening gebracht worden.

Sessies zijn ook online mogelijk.
Therapiesitzungen sind auch auf Deutsch möglich.
Therapy sessions are also possible in English.

Terraskamer Cordium, Core Energetische therapie

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? 
Neem graag contact met me op.
E-mail: lea@core-pelka.com 

Als leertherapeute ben ik verbonden aan NICE, Netherlands Institute of Core Energetics.

Mijn praktijk Terra Cotta is ingeschreven bij de Kvk Nijmegen/Arnhem 61541478.
Daarnaast ben ik als therapeute aangesloten bij de beroepsvereniging SBLP en de koepelorganisatie RBCZ.
Verder ben ik aangesloten bij de geschillencommissie van de CAM COOP en tuchtrecht complementaire zorg TCZ.