About

Lea

Lea

Lea Pelka, Core Energetische therapie

De essentie van Core Energetica is voor mij het ontdekken van je eigen waarheid, van wie je werkelijk bent. Dit werk is mijn passie. Met veel liefde en een open hart begeleid ik jou op weg naar je ware zelf. We duiken samen de diepte in om te exploreren wat je weerhoudt om het leven ten volste te kunnen genieten. Het is een weg naar meer levensvreugde, innerlijke kracht, bewustzijn en diepe verbinding met jezelf, anderen en de wereld.

Met veel passie en plezier werk ik sinds 2014 in mijn eigen praktijk en begeleid ik mensen op weg naar hun eigen waarheid. In de sessies maak ik gebruik van mijn spirituele verbinding en mijn innerlijke leiding. 

Mijn heldere waarneming en spirituele verbinding heb ik ontwikkelt door mijn ervaringen in onder andere reiki, energiewerk en healing. Door mijn achtergrond als dramatherapeute heb ik de kracht van creativiteit en van het lichaam mogen onderzoeken.  In Core Energetica heb ik helemaal mijn bestemming gevonden en de diepgang waar ik naar verlangde.

In het therapieproces gaat het om jou en je unieke levensvragen.
Graag wil ik je begeleiden om te exploreren wie je werkelijk bent.
Je bent welkom met elk thema dat je beweegt.

Om mezelf verder te verdiepen, mijn intuïtie scherp te houden en mijn professionaliteit te bewaren, school ik regelmatig bij en reflecteer ik mijn therapeutisch werk in intervisie en supervisie.

Kijk hier voor praktische informatie.

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? 
Neem graag contact met me op.
E-mail: lea@core-pelka.com 

Sessies tellen mee als leertherapie voor de opleiding Core Energetica.

Mijn praktijk Terra Cotta is ingeschreven bij de Kvk Nijmegen/Arnhem 61541478.
Daarnaast ben ik als therapeute aangesloten bij de beroepsvereniging SBLP en de koepelorganisatie RBCZ.
Verder ben ik aangesloten bij de geschillencommissie van de CAM COOP en tuchtrecht complementaire zorg TCZ.