Praktische informatie

Praktische informatie

Voel je welkom om contact op te nemen met één van ons voor individuele sessies en met ons allebei voor parensessies. We werken online en in onze praktijk in Cordium in Nijmegen.

Over therapiesessies

Therapie is een transformatieproces die tijd en ruimte nodig heeft. We raden je aan om zowel praktisch als ook energetisch ruimte te maken voor jouw proces.
De therapie begint met een intakesessie. Deze sessie is bedoeld om je vragen helder te krijgen en om te kijken of er de juiste klik is. Als we ervoor kiezen om samen aan de slag te gaan, plannen we vervolgsessies.

Terraskamer Cordium, Core Energetische therapie

Individuele sessies

Je bent welkom om contact op te nemen met één van ons voor individuele sessies. In deze sessies heb je een veilige ruimte om te exploreren en te groeien in je persoonlijk proces.

Een individuele sessie duurt 60 minuten.
Tarief op aanvraag.*
Individuele sessies worden vaak (gedeeltelijk) vergoed door de aanvullende zorgverzekering.
Kijk hier voor meer informatie. 

Parensessies

Samen faciliteren we parensessies, waarin je thema’s die je bewegen in de relatie gaat onderzoeken. In de sessies hebben jullie een veilige ruimte om samen te exploreren en te groeien.

Een parensessie duurt 90 minuten (online 60 minuten).
Tarief op aanvraag.*
Voor meer informatie, neem graag contact met ons op.

Online en/of in de praktijk

Individuele en parensessies kunnen online plaatsvinden of in onze praktijk in Cordium in Nijmegen. Een combinatie van online sessies en sessies in de praktijk is ook mogelijk. Voor meer informatie, neem graag contact met ons op.

*Wanneer een afspraak niet door kan gaan dient deze uiterlijk 48 uur van tevoren afgezegd te worden. Afspraken die niet op tijd afgezegd worden zullen volledig in rekening gebracht worden.

Therapiesitzungen sind auch auf Deutsch möglich. 
Therapy sessions are also possible in English

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? 
Neem dan graag contact op.
E-mail Lea: lea@core-pelka.com 
E-mail Michaela: michaela@core-pelka.com